Bio och utstädning av rummet

Igår blev det middag och bio med Malin. Vi åt indiskt och gick sedan till Saga och tittade på Patrik 1,5. Riktigt bra film! Skojig kväll helt enkelt.
Sov över i min egna lya och det var riktigt mysigt! Förutom den jäkla musiken från solariet under.

Idag gick man hem till föräldrarna för att rensa ut det sista ur rummet, för snart ska huset säljas. Känns konstigt. Men men.
Det har varit ett underbart promenadväder! Solen sken och löven har fått de perfekta röda/orangea/gula färgerna. Så det gjorde inget att jag gick fel ungefär 5 gånger när jag skulle gå "genvägar" från lyan till föräldarna. Det blev stora omvägar med vackra utsikter istället. 

Stefan ställde upp som ängel igen och hjälpte till att bära upp min vitrin/bokhylla, hurtsar och lite annat smått och gott till lyan. Tack igen! Blev klara mkt snabbare än vad jag hade trot.

Nu ska vi fortsätta städa ut rummet. Fan vilken tid det tar.

Bäst på Buzz

OjojOJ vilken utklassning det blev igår när vi körde en buzz-rematch-tävling. Marcus (numera kallad Smarscus) torskade sååååå stort. Jag tror inte att stackars Sussi vann en enda gång? Men hon kom aldrig sist i alla fall. I kategorin att komma sist vann Marcus.. Grattis!
Här kommer den sanna (och enda) versionen:

Började lite lätt hemma hos Sussi med drink, öl, mat och tilltugg. Första spelomgången ledde jag en rätt lång tid, men sedan blev det Carromobbning (alla snodde mina poäng) och helt plötsligt låg Marcus etta....hur gick det till? Han fuskade till sig första vinsten och vann en häst..Ja vet, det låter helt otroligt att han kunde vinna, men vill man vinna med fusk så.... :P
Men efter den pinsamma förlusten blev det storvinst för mig. Jag vann varenda gång efter det! Det blev ungefär 4 gånger kanske?
Lite fuskande med att trycka på varandras Buzz-kontroller förekom dessutom. Skäääms! 
Sista spelomgången var det bara jag och Smarscus som spelade. Sussi höll på att göra sig i ordning för att lägga sig, hon skulle jobba dagen efter. Någon (självklart Marcus, vem annars?) valde någon väldigt skum frågekategori. Det var bara skumma låtar som dök upp! Det slutade med att Sussi stängde av TVn efter sista omgången. Då var det dags att gå hem, hon skulle jobba dagen efter! Stackarn.

Etta: Carro
Tvåa: Sussi
Sist: Marcus (loser! HA-HA)

Shopping och planering i höstvärmen

18 grader har det varit idag! Inte konstigt att man har svettats som en tok när man har traskat runt i stan med Madderoo. Vi shoppade inte så mycket, men en kjol kom man hem med i alla fall. Min lön räckte precis till min hyra så jag får börja planera mina inköp lite ekononiskt.
Det var skoj att gå runt med Madde, vi är väldigt effektiva när vi går omkring och kollar på saker. Mycket snack blev det också, om allt, verkligen allt.

Dagen avrundades med att jag mötte upp Stefan vid centralen. En rolig incident som just nu känns väldigt svår att beskriva skriftligt inträffade när vi skulle mötas. Men roligt var det!
Vi disskuterade Islandsplanerna samtidigt som vi traskade hem till Sundbyberg. Samtalet var väldigt givande för... Island here we come! Så känns det nu i alla fall.
Fan Marcus kan inte du ta med din bil så kan vi alla dra på en utflykt till Island :P Din bil är eftertraktad. Och den har klarat besiktningen... right?


Eller så kanske Jonas vill till Island? :D Tuta och köra snabbt på hala vägar?

Tidsresa

Har tagit och rensat ur alla lådor idag. Det är som att resa tillbaka i tiden från högstadiet och fram till idag. Hittade gamla bilder, brev, smycken, prylar/saker och annat roligt som man hade glömt att det ens existerade. Är fortfarande inte klar, men jag har kommit en bit på vägen.

Imorgon ska jag träffa Madderoo! Vi ska shoppa. Det ska bli skoj!

kattbesök

idag var jag hemma för att städa ut och packa ner saker som ska till lyan. Mamma var också hemma. Hon gick ut för att handla och jag fick ett täcke av henne till min nya säng.

När hon kom hem satte hon sig vid köksbordet och jag stod bredvid och pratade. Helt plötsligt tittade hon ner och skrek till så att jag hoppade till av skräck. Jag såg något svart sussa förbi och en glimt av något som såg ut som en svans.
Mamma - En katt!
Jag - Va? En katt?!
Hela min familj är pälsdjursallergiker. Vi har aldrig kunnat ha några husdjur förutom fiskar i akvarium (om nu det räknas).
Katten hade smitit in samband med att mamma kom hem. Sen smet den in i köket och smekte sig kring mammas ben. Utan att vi hade sett den innan!

Jag letade upp katten som stod vid vardagsrumsdörren, fan vad söt den var!
Vi tittade på varandra och så sa jag: "hörru lilla kissemiss, det här är väl ändå fel hus? vill du gå ut?" Katten fortsatte att titta på mig, mjauade och följde snällt ner för trapporna och ut genom ytterdörren. Vilket charmtroll!

Nu är jag glad





Jag skulle egentligen ha gått och lagt mig för ett tag sedan, men varje gång jag ser på Eddie Izzard så fastnar jag alltid. Han är så rolig! Skulle vilja se Eddie live.

FInns kanske roligare klipp, men den här är skoj.

Medias bevakning

Under journalistik utbildningen lärde vi oss att medias bevakning av olika händelser var långt ifrån felfria.
Jag minns att en lärare pratade om hur mycket information man själv kunde söka upp om någon/något via tidningars artiklar och tvnyheter.

De flesta har nog läst om den hemska massakern som skedde i Finland...igen.
Jag läste texterna som fanns och insåg att man kunde söka upp rätt mycket om människan som hade gjort det hela. Om man ville. Så jag började söka lite av ren nyfikenhet. Jäklar vad man kunde hitta! Det är nästan läskigt. Man började med videorna på youtube och vidare till andra sidor.
Är det rätt att media skriver ut så mycket fakta? Jaa kanske, men det måste vara riktigt jobbigt för mördarens familjen.
Och så blir jag irriterad på att mördaren använde sig utav ett alias till en helt okej synth/elektron/dark synth "grupp"... gaah.


      

älskar roliga löpsedlar ^_^



Kokosnöten

Ojojoj vilken kväll det var igår. Syrran och hennes kille hade fest. De bjöd på drinkar. Syrrans kille gjorde världens godaste drinkar så då blev det några stycken. Sedan började jag och syrran göra egna drinkar. Vissa blev supersmarriga och vissa blev lite väl söta.

Men fan vad roligt det var! Fast idag har jag ont i kroppen pga att syrrans kompis roade sig med att"kittla" mig hela kvällen. Men det blev typ nyp istället så nu har jag ont överallt. Plus en bakfylla. Yey...


När jag var som fullast råkade jag ut för en grej som aldrig har hänt mig förut. Jag kan fortfarande inte riktigt haja det.


Syrrans killes brorsa frågar sin brorsa - Var har du kokosnötterna?

Jag står bredvid och tänker "vad tusan är kokosnötter för något". Jag blir jätteförvirrad! Syrrans killes brorsas flickvän kommer in och jag frågar henne:

Jag - Vad är kokosnötter för något?!

Hon - Det är sådana där som folk kan få i huvudet.

Det står helt stilla i mitt huvud. Jag hajar verkligen noll. Vad är kokosnötter? Helt plötsligt börjar min hjärna sära på ordet kokos-nöt.

Jag - aaah är det typ som en nöt som har kokos omkring sig? Typ som naturgodiset med yoghurt och kokos?

Hon - Jaa man kan ha det i yoghurt.

Jag blir ännu mer förvirrad..
Men, efter ett tag känns det som att någon har tänt en lampa i mitt huvud och jag förstår precis vad en kokosnöt är. Efter den upplevelsen så drack jag ingen mer sprit den kvällen. Och jag tycker att syrrans killes brorsa ställde en väldigt dum fråga. Vem frågar efter kokosnötter på en fest? Egentligen?




            
Den gröna drinken är min och syrrans påhitt. Sjukt god!           




Syrrans kille var bäst på drinkar. Här får vissa av oss en läcker drink. Gryyyymt god! Man drack den jättefort för att få så mkt som möjligt. Vi var ju ändå några stycken som drack den samtidigt.                                                                                                                    


Rebus. buslätt



Gaah alla bilder blev suddiga! jaja..

blandat



I Kiruna får man akta sig för skidåkare mitt i centrum. Såg ärligt talat inte en enda skidåkare när jag var där.. lite besviken.



Pärlplatte-bil. Klaras och min konstruktion ^_^

Sommaren innan/efter att man åkte iväg till Island



Jag plockar stenar



Jag och Nina,.. fråga inte vad vi gör >_<



Nina och jag som golfcaddies! Yeah!



Paris!






bilder från igår



Snygg färgsymmetri på drickan vi beställde till maten igår ^_^ Fast ett glas saknas... Men det då skulle symmetrin förstöras.




Jag och stefan knallade till Karlberg efter bion. Trodde att cykeln på bilden till vänster vad stefans :P ojoj så fel det kan bli. Men bilden till höger visar Stefan och hans svarta cykel.




Hur skulle vi ha hittat hem utan Stefans iphone som visade vägen via en kart-funktion? Dålig skärpa på bilden >_<

Wall-E

Nu har man varit på bio och sett Wall-E med några goa vänner. Tyckte den var bättre än förvänat! Iofs hade jag inte så höga förväntningar, till skillnad från grabbarna som gemensamt tyckte att den pendlade mellan 3 - 4 på en 5-siffrig skala där 5 är bäst. Jag tyckte att den förtjänade en 4:a. Har för mig att Nina tyckte samma sak. Om inte annat så förväntar jag mig att hon tyckte detsamma :P Men vad tyckte Jonna?

Innan bion satt vi ute och käkade. Det skämtades och pratades som man brukar göra när man e ett gäng vänner... men ibland blir det bara så fel....
Stefan - Hehe precis.. Ja jag har ju ingen karaktär
Tystnad
Jag - Näe
(jag kände att hans fortsättning på ett skämt behövde ett svar. Men det blev så tyst, så jag skulle säga det i skämtaktig ton men den blev allvarlig istället)
Men det gick bra i slutet i alla fall..

Nina såg fortfarande lite hängig ut, stackare!! Var så glad att hon följde med i alla fall <3


 

För er som inte vet vad Wall-E är för film.


Gonatt!

Rebus ugglan

...... Vad säger man? har fått höra att djuret som jag och Carro har ritat på rebusen inte har gått att tyda. Men det är ju jätte enkelt! Det är en uggla! :P
Haha fast Hans tyckte att det såg ut som en Mipp ^-^ Håller inte med >_< Det ser ut som en uggla!
Vissa herrar med namn Stefan och Marcus stod och diskuterade hurvida ugglan såg ut som ett spöke, hellboy eller andra konstiga filurer.. UGGLA mina damer och herrar... UGGLA.

Jonas är den enda som har kunnat klura ut den på kortast tid. Imponerande! :D

Kan ni lösa Carrosarnas rebus?




OBS!!!! Den är på engelska

Och den sista bilden är en allmenacka med dagens datum.



Det ska bli lika kul att träffa er på bion! Men inte om Marcus ska fortsätta kalla mig för schizo! *fnys*

Bio imorrn!

Åh ser fram emot imorgon!

Först ska jag måla, städa och fixa en massa grejer. Men sen ska jag träffa några vänner och gå på bio! Jag ser framförallt fram emot att få träffa Nina igen (inget illa menat mot er andra, det ska bli lika kul att träffa er också såklart). Men jag har inte träffat Nina på jättelänge! Hon har varit sjuk. Men nu är hon äntligen frisk! Glaaaaaad!!

måla måla måla

Nu har jag satt igång med att måla mina möbler. Målade mina dvdhyllor och stolarna svarta (blankt). Trodde att det skulle gå rätt fort att måla dvdhyllorna men det blev lite pilljobb. Bah! 
Men barbordet väntar jag med tills imorgon.
Man stod säkert i en kvart för att skrubba bort all färg som man hade fått på sig, har fortfarande lite kvar, riktigt tjusigt...ehm.

Nepp nu är jag trött, kanske ska sussa lite?

zelda

åååååh vad jag längtar efter ett nytt Zelda spel. Vill ha ett sånt spel nu till hösten. Jonas har gett mig en massa bra tips på spel och anime, så nu får man ta och skaffa hem dom också. ^-^
 

Här kommer en länk för sånna som mig som har följt Zelda genom åren. Den är jättenördig, ja vet, men jag är lite nördig. Man får värsta nostalgitrippen. Tyvärr tror jag inte att det är så många av mina vänner som uppskattar denna video, det är nog mest jag som har spelat zelda sen tidig ålder :(

Jakten på den röda soffan

Fan vad allt gick bra ikväll med soffan!

Sjukt bra bilkörning, toppenbra sällskap, enkelt att hitta, lätt att hämta soffan, lätt att få in soffan i nya lyan... ja allt känns faktiskt riktigt toppen!

Marcus kom hem till mig och så lånade vi pappas kompis släp och körde iväg till Sulssen för att hämta upp Stefan... Så nu kan vi alla vägar som finns kring slussen! Våra logiska slutsatser till hur vägarna borde vara för att vi skulle kunna åka rätt blev helt fel. Ja undrar vilken virrepanna det var som fick bestämma vägarna vid slussen från början.
Men till slut så blev det rätt. Jag är fortfarande grymt imponerad över att Marcus körde bilen så bra i slussen med ett släp! Big credit! (visst e jag snäll, har inte skrivit något elakt alls om dig än så länge). Fast det blev nån liten u-sväng och körning över heldragna linjer. ;)

Stefan var punktlig så när vi hade raggat upp honom så drog vi iväg till Nacka där min röda efterlängtade soffa fanns. Och grabbarna hittade utan GPS! Fast Stefan hade på sin GPS men vi skulle ha hittat utan den....konstigt.. fast det var bra att den var på ifall det skulle ha blivit något fel någonstans.

Men sen började grabbarna skrämmas om att soff-ägaren kanske hade den på högsta våningen utan hiss. Jag hade ju gått omkring i en falsk trygghet av att de bodde i villa.
Som tur var hade grabbarna fel.

 Vi åker i bilen och letar efter rätt nummer på rätt adress:
M - "Men du kan ju inte säga att de bor där bara för att det är en villa"
C - "Men de gör ju det, rätt nummer och allt!"
S- "Jaaa... det verkar som det"

Soffan bar killarna, jag tog kuddarna. Den passade precis in på släpet, bra jobbat!
Vi for vidare till min lägenhet inne i stan och körde förbi kära slussen igen, men den här gången blev det inget krångel. Stefan verkade överleva i baksätet med kuddarna. Såg ju riktigt mysigt ut!
Grabbarna bar upp soffan till nya lyan och det gick riktigt bra! Jag tog kuddarna.
Marcus fick se lägenheten dessutom. Kanske var lite mörkt eftersom jag inte har lampor överallt. stefan såg den för andra gången.
 Kom gärna på fler bra tips på vad jag kan göra för skoj av min hall ^-^

Nu tyckte jag marcus va lite wrong dock...sitter på msn å säger att ja ska sy eget soff-överdrag..*hrmf*

Men det var en riktigt nice kväll och allting gick verkligen bra. Vi blockerade vägen litegrann när vi skulle bära upp soffan till mina nya lya, men ääääsch, vem bryr sig? Bara bilisterna som skulle förbi.

Så tack igen för all hjälp grabbar! Ni blev mina änglar för den här kvällen.

Dagens fråga: Hur många tullar finns det i sthlm?

Firade igår

Igår firade jag och flera från mässan att vi hade fixat en annan del utav vårat jobb. woho! Ja tror att vissa... inget namn... inget alls... kanske kallas för Svinpäls.. men inget namn... blev lite för full haha.

Snart ska jag, Marcus och Stefan (mina räddare i nöden) hämta en soffa som jag har vunnit på blocket. Det ska bli spännande. Återkommer senare.

Kaos

Ska aldrig säga att vi har haft det lugnt på jobbet igen. Det blev världens köer!..... Hemskt!
Nu är det äntligen lugnt... Kan andas ut en minut eller två... kanske





Fast nu är det dött igen. Vad är det här?!
Nepp nu blir d funplanet igen. Fjortis-stället nr1.
Yeah

bra musikvideo

 

Har inte alltid gillat denna musikvideo. Nar jag var yngre tyckte jag att den var kass. Men nu tycker jag att den e grym

Kanin


design

Kom på att jag kan använda den dyrbara och stressfulla (haha) tiden på jobbet till att fixa min tråkiga blogg. Fick hjälp utav Thess som också har en blogg. yäy!
Var inte så svårt när man fick experthjälp, men det tar nog ett tag innan man kan fixa det riktigt snyggt.

Aaah är så trött!!! Sova sova sova säng säng säng...

Vilken Morgon!

Har varit sjuk i flera dagar nu. Men jobbar anda. Vi har varldens komplicerade jobb just nu, men det ar grymt kul nu nar man kan det hela.

Igar var jag over hos Sussi och lirade Buzz (tror d heter sa). FY fan vad kul det var!!! Forsta gangen var jag i lag med Marcus. Minns inte hur bra vi kom men vi vann inte i alla fall.
Vi lirade musikvarianten. Sussi och Krille vann flest ganger tror jag, men sista gangen vann jag med flest poang (korde solo eftersom Marcus va sa kass)! :p haha nee skoja bara. Eller? 
Tror inte att Matte och Anton vann en enda gang...
Ojoj det kandes som en bra avslutning nar man vann sa stort. Men jag vann bara en scooter - laaaaaame!
Sussi ville spela fia med hutt/knuff, men alla andra ville lira buzz. Haha men hon fick spela sitt Fia med Anton sen.

Men nu e man gryyymt trott. Sitter med min lilla Carro och flummar. Vi har blivit en symbios, Carrosarna. Just nu gor vi rebusar.

Dagens fraga: Varfor sitter bokstaverna pa tanjentbordet i just den ordning de gor?!

Jag kan inte skriva sista bokstaverna i alfabetet pa den har datorn... gaaaah!

Dags att jobba. Ciaaaao


HAHAHAH, jag och Carro gjorde en rebus till vara italenska chefer, sjukt roligt!.. De fattar den inte...

Vill ha!


i say u dont know, u say u dont know, i say....

"take me out"

Har haft den där melodislingad i huvudet enda sedan i onsdags. Bra låt! Tröttnade på den förut men nu känns den som ny igen.

Snart ere flytt, men blev sjuk så jag stannar hos föräldrarna tills man har blivit bättre.
Sen ere ju jobb igen från onsdag - tisdag. Får träffa svinpäls, puff å hela glada gänget igen!
Men puff, hur blev jag kallad "paff"? Var det Saras killes fel? Eller var det ditt? :P Om det var Saras killes fel så gav han inget bra första intryck *hmrf* :P

Är uttråkad som man blir när man e sjuk. Så jag fick för mig att färga håret (hade en färgförpackning som hade köpts i samband med att jag klippte mig. Blev brunt med rött skimmer i. Vart bra!

På fredag blir det troligtivs bio, vi ska seWall-E! Den som fortfarande har barnasinnet kvar kan haka på.

Annars då?? Det blev en till biljardmatch under helgen. Älskar Sussis kommentarer.
"var är min klubba?!"
"Skjut på bollen"
"Slå på bollen"
"Vilket nummer har åttan?"
Sussi kör en aggressiv variant av biljard haha ^_^

Nästa vecka flyttar jag in i nya lyan!

Woho!! Åkte till Ikea med pappa idag på fredagseftermiddagen. Jag blev jätteimponerad över hur bra pappa hanterade att knalla omkring med mig. Vi stannade bara någon enstaka gång, men killar har en vana att hata att följa med till ikea... why??
Jaja, blev riktigt nöjd med mina inköp i alla fall!
Svart, rött och vitt är temat på min lya, och jag känner att jag redan nu kan säga att det kommer bli skitsnyggt!

Har så himla ont i rösten också, kan bero på att jag har kacklat en massa i telefon idag och sedan gått ut och ölat och dansat med några tjejer på kvällen.. borde egentligen sova men nu blev jag helt plötsligt pigg.

Kan äntligen använda min egna dator igen dessutom! den dog för cirka två veckor sedan. Men nu har snälla mamma och pappa hjälpt mig med att hitta delen som hade pajat... det va inte lätt!

Har börjat titta på Ross Kemp in Afghanistan. Riktigt bra serie men den är otroligt hemsk! Det handlar om en kameraman och reporter som följer med brttiska soldater i Afghanistan.  Jag har så svårt att förstå att någon vill utsätta sig för att dra ut i krig. 18 åriga pojkar som verkar tro att de är odödliga... dör, eller blir en helt annan person under kriget. Det sägs att man psykiskt blir flera år äldre än vad man egentligen är efter/under ett krig. Det märks.
Gillar man krigs-serier som är verklighetsbaserade så rekommenderar jag denna.

Nepp. nu blir det sängdags med Bone läsning.


"Känner du dig inte gammal?"

Jo!

Var hos frisören igår och klippte mig... och jag klippte lugg! Har inte haft lugg sedan jag var en liten unge. Det känns rätt okej. Först blev det riktigt bra, sedan började jag tänka "ser jag inte äldre ut...typ jätte mycket äldre?!" Men än så länge är det bara jag som tycker det.

Var och spelade biljard igår med Malin, det gick inte alls lika bra som förra gången. Jag råkade dessutom slå till en av killarna i bordet bredvid med kö-pinnen...oops!

Efter bowlingen skulle jag träffa Jonna och Annika vid Slussen. Vi satt och pimla lite vin och skojade på ett ställe i närheten, sedan drog vi vidare till..... till.... ööhm... okej jonna du får mobba mig hur mycket du vill, men jag kommer alltid att kalla stället för babazooka.
När vi stod och väntade på att få komma in så tittade jag omkring på alla som stod i kön och sa till Annika "vad små alla ser ut att vara!" och det var dom också!! Babazooka är ett 18års hak!... Småttingar! hjälp!
Vi träffade några av Jonnas kompisar som var jättetrevliga. Atmosfären i lokalen va helt okej. Vi blev bjudna på vin.

Lite senare dök det upp en fråga man inte vill ha ställd till sig själv när man är på ett 18-hak...
"Hur gammal är du?"
"Du får gissa" sa jag.
"född 88?" (höll på att garva på mig när jag hörde det, 88?!"
"nej"
"89 då?"
"herregu nej nej"
"okeej... 86?"
"nära"
"85:a?"
"japp"
"shit, känner du dig inte gammal?"... och sedan sa han snabbt "alltså på ett sånt här ställe?"

*mummel*

Jag och Annika kände oss som "föräldrar på stan" typ.
 Men det var skoj ändå.

Nu håller jag på att slipa barbordet jag fick av Marcus! Det blir jättefint! Ska snart börja med stolarna också. Imorrn ska jag måla dom. cant wait!
Senare idag ska jag träffa Jonna igen och spela biljard, och efter det blir det middag med Sandra... Alex e ju sjuk så hon kommer nog inte :-(

RSS 2.0