u2 imorrn

Imorrn drar jag, pappa och nina till U2konserten i gbg!! Justine å hennes polare kommer också vara där, så jag hoppas att jag kommer träffa dem där också :)

Packat klart det sista nu också :D
Killen som ska hyra ut min lya i 2:a hand ska skriva kontrakt hos mig på fredag... sen ere bara att rensa, städa, rensa, städa, plocka, städa....

måste hinna med att träffa alla innan man drar, känns som att tiden inte räcker till...

U2 imorrn!! yäääy

its gonna be magnificent


YouTube 1985

Efter att ha plockat en del, packat lite mer och funderat ännu mer bestämde jag mig för att ta en paus framför datorn. Jag gick in på mina subscribes på youtube och kollade vad de hade för favoriter. Där hittade jag en snubbe som hade Carro-humor. Eller nja, han kanske inte är så rolig att man börjar skrattar åt honom, men hans filmer är riktigt underhållande. Man blir glad av att titta på dom.
Här är en video som är underhållande. Spana in tjejens telefon :D





Enjoy!

Flyttkartonger

Jahapp, ingen lugn stund här inte.
Dagen efter att jag kommit hem från gotland började med att jag fick smita upp till vinden och bära ner alla flyttkartonger och rensa... vilket jobb!
Mamma å pappa ska till Fårö redan på måndag nästa vecka så jag måste hinna packa det sista innan fredag eftersom pappa, jag och Nina smiter ner till gbg och U2 konserten på lördag :D
Vad ska man packa med sig? Svårt ju, och svårare blir det hela tiden. Det ser ut som ett bombnedslag i lägenheten nu.

Jag har bokat flygbiljett  (aldrig mer bååååt) till Visby och lämnar Sverige, lyan, familj och vänner den 20:e....Om bara några veckor! läskigt... Mycket att hinna med tills dess.

Hemma från Fårö

Nu är jag hemma från Fårö! Det har hänt så mycket roligt att jag inte vet vad jag ska börja skriva... dessutom är jag dödstrött eftersom jag kom hem idag för cirka en timme sedan, så det blir nog en mer utförlig beskrivning någon annan dag.

Jag, Nina, Stefan och Marcus har i alla fall gjort en massa skoj på Gotland. Vi har cyklat en massa, kollat in olika turistställen, flummat som fan, tagit sjukt många foton (kommer nog att minnas själva resan som "fotoresan") och njutit av livet på Fårö.
Vi for till Visby för att spana in mitt studentboende som är ett litet hus på 40 kvadrat! Dagen efter var dagen då vi skulle hem och då skrev jag kontrakt med hyresägaren vid visbys bussterminal inne i hans vita volvo. Det måste sett väldigt suspekt ut. Tur att Stefan fotade och höll så pass stor koll på vad som hände :D

Nu när jag är hemma känner jag en stor press för att hinna fixa allt innan U2 konserten på lördag. Jag måste rensa de flesta flyttkartonger på vinden och kolla igenom vad jag vill ha med till studentboendet på Visby för föräldrarna har lovat att ta me sig det till när de åker ner till Fårö. Sedan langar de ner alla mina saker i Visby sen.
Jag börjar skolan den 25:e augusti....läskigt, jätteläskigt faktiskt!

När jag var på Fårö kunde jag ibland känna att jag saknade mitt lilla ensamma space som man har när man bor ensam. Men nu när jag sitter här hemma för mig själv så saknar jag mina resekamrater.... Vad tråkigt det är att sitta ensam hemma. Vi klarade av att vara tillsammans i en vecka utan problem, vilket var jättekul! Nu saknar man våra flummmiga dagar och kvällar och faktumet att vi faktiskt klarade av att vara tillsammans utan konflikter.

dags att nanna snart, känner mig verkligen dödstrött.

tjejerna vann kubb-matchen

Nu var det skrivet, jag och Nina vann kubb-spelet fair and square! Iofs tror jag att det egentligen blev oavgjort men det var jag och Nina som gjorde det snygga avslutet på det sista spelet, och därmed vann vi :D

Kanske borde uppdatera min blogg lite mer? Det har hänt så mycket att jag inte riktigt vet vart jag ska börja.
Jag befinner mig just nu på Fårö med Nina, Stefan och Marcus :D Riktigt roligt!

Mer info kommer senare.





Bildbevis


RSS 2.0