Frisk och TF2

Den här veckan har varit seg. Jag blev förkyld och hade feber från söndag - tills nu (lördag)..... Har varit hemma nästan hela tiden. Igår var jag dock på bokrean med Amanda men hittade ingen rolig bok. Sedan hämtade jag ut min dator på skolan som hade stendött för en vecka sedan och sedan skickats iväg för reparation. Nu fungerar den perfekt! Sedan hade jag en mysig bakkväll med Mikkis då vi bakade matmuffins och saffransbiskvier ^^ båda var riktigt goda!
Idag var jag ute med Lovisa och handlade på Rusta och Willys, vilket var jättemysigt. Handlade massvis med nyttiga ingredienser till ett bröd som jag tänkte baka imorgon (ser fram emot det!).
På kvällen tog jag bara å vilade för att bli av med förklyningen, mitt sätt att vila var genom att sitta på skype och prata med klasskamrater (Josefin, Jimmy och Kakee) och spela TF2 :D

Nu börjar dock klockan bli mkt och jag ska försöka sova i tid eftersom jag ska ha en uppesittar dag med tjejerna imorgon och se oscarsgalan :)

Hoppas att eran helg har varit supermysig den med!

Tjejmiddag och utekväll på munken/munkkällaren

Återkommer med bilder från våran bakdag i nästa inlägg ist :)

Igår var vi tjejer (Mikkis, Amanda, Julia, Steffie, Mikaela och jag) ute och åt fin middag på munkkällaren och dansade runt på de olika dansgolven på munken. Alla var jättefint klädda och hela middagen var supermysig. 
Vi dansade i vinylbaren, på retrobaren och i moderna baren. Bästa dansstället var i retrobaren där de körde gamla 90-tals hits, så det kändes som att man var på disco igen :P Fast det märktes att vi var lite mer rocktjejer, för vi kom igång med våra danser när de spelade riktiga rockhits :)





Mikkis, Pandan och jag gör ju världens snyggaste dans-poser i vinylbaren ;)





Mikkis och jag är väldigt synkade iaf :P







Jag och Julia poserar framför kameran <3


Bakdag - Blondiemums och minibiskvier

Nu ändras temat igen till bakning, för idag har jag och Mikkis bakat konstant i nästan 4 timmar :P Resultatet blev vitchoklad och lime brownies (bloindies) med mumsmums topping doppad i vit choklad. Får visa bild på dem i nästa inlägg. Sedan gjorde vi små utsökta biskvier (bildbevis på dessa underbara kreationer kommer oxå i nästa inlägg) :)

Lagom till att vi blev klara med bakverken hälsade Amanda på oss och vi lagade hemmagjorda hambrugare och fikade med våra goda brownie-mumsmums och biskvier... med jordgubbs te! åh d va mysigt ^_^
Hela dagen var en riktig sån där mysdag :)

När jag kom hem (då hade kloickan hunnit bli cirka 20-21 på kvällen) så spelade jag lite TF2 med Josefin och Jimmy och det gick kanonbra! Så idag har det varit en riktig toppendag *myser*

Hoppas att ni har haft en riktig toppendag ni med!


RSS 2.0