Finbesök från Sthlm

Hej hej!

Tänkte skriva en liten update här på bloggen.
Just nu fortsätter vi i gruppen med vårat spel som ska vara med i Gotland Game Awards, snart finns det en hemsida som jag kan länka till :)
Stefan ska komma över och skriva lite om vårat spel, det ska bli roligt! :D

Dom senaste dagarna (torsdags - måndags) har jag haft finbesök utav Natha :D Haft askul! Blev riktigt glad över att hon kom över och vi har haft riktigt roliga dagar ihop :)
Första dagen vaknade jag med ett skratt, jag hade precis vaknat och hörde hur Natha oxå vaknade till och skulle ställa sig upp i sängen men slog till i taket ist (eftersom det är sne-tak) å fall tillbaka till sängen, vilket gjorde att jag asgarvade, såg så roligt ut. Dessutom har jag varit med om samma sak tidigare oxå ^^

Glad Påsk!

Nu ere påsk! Jag ska spendera den med föräldrarna på fårö, det ska bli mysigt ^_^

Har blivit klar med Troque kursen så nu finns spelet i en spelbar version, men det kommer inte att vara den slutgiltiga versionen. Jag och Juan tänkte fortsätta utveckla spelet under sommaren för att få det riktigt grymt!

Jag har börjat en ny kurs som heter Theme Park där vi ska bygga ett arkadspel inför GGA (Gotland Game Awards). Jag är en av de två producenterna i teamet men fungerar lite mer som en projektledare typ.

Oh well, det var lite update om vad som händer här, kan skriva lite mer utförligt senare ;)

ha underbar påsk!


RSS 2.0