Trivs

Det är svårt att hålla en aktiv blogg.
Den här helgen har jag varit på sushibuffé med CF, Rasmus, Musse, Hjort och Kakee. Det var riktigt trevligt. Efteråt tog jag bussen till Fårösund, tog färjan över och blev upphämtad av pappa och hälsade på honom och mamma som var uppe på Fårö under helgen. Vi åkte ner till Visby tillsammans under söndagen och gick på Visbys julmarknad. Sedan skulle de med båten hem och jag drog hem till mig.

När jag var på Fårö så insåg jag att jag verkligen trivs så otroligt bra med gruppen i skolan. Alla är verkligen underbara! Jag har haft svårt i vissa fall att våga släppa loss helt hemma i sthlm, men här vågar jag vara mig själv till hundra procent. Gänget jag umgås med har samma humor, vi e lika tokiga, lika säkra, och har riktigt roligt ihop. Jag vågar till och med sjunga högt med dom (vilket jag annars vägrar att göra). Jag hoppas att våran grupp fortsätter att hålla ihop de här tre åren, för i sånna fall så kommer de här åren att gå jättefort.

Stor kram på er! Nu orkar jag inte skriva mer.

Programmering all the way

Det är rätt intressant hur mycket man pluggar nu till skillnad från när man pluggade i sthlm på Södertörns högskola.

Just nu fokuserar jag väldigt mycket på programmeringen. Fy vad svårt det är! Men jag försöker kämpa mig igenom, men jag kan inte säga att jag är något vidare geni på det. Det känns som att jag är en av de få som fattar minst :P men det funkar ändå. Jag har riktigt bra klasskamrater som jag trivs med :)

Nu är det fredag och jag ska alldeles strax dra över till Kakee och titta på film. Behöver lite pause i allt programmerande, sitter ändå i skolan från 10 - 01 varje dag nästan >_<.
Igår testade jag iofs ett spel som heter dragonage, riktigt roligt! :D man får bla. en riktigt stor och gosig hund! (inte för att själva spelet handlar om det, men ändå).
Jag skulle även lära Musse att laga mat, men han tyckte det blev för komplicerat att laga korvstroganoffen så jag vet itne vilken maträtt jag ska göra nästa gång som är enklare?

Det är kul att jag har träffat så många som e så sjukt flummiga som en själv :D Kanske lite läskigt oxå. Men det är något som jag gillar väldigt mycket med Gameare.... Att de är sig själva och verkligen släpper lös sin tokhet :D Vi har rätt lik humor. Men jag fattar inte alla samtalsämnen iofs, eller alla jäkla programmeringstermer.. puh!

Nu måste jag kila iväg till Kakee, hoppas ni får en trevlig helg! Jag ska träffa hela gänget imorrn, och på söndag ska jag, Musse och Rasmus dra till Nina och lära oss ett kortspel, samt att jag ska ha tjejkväll med Josefin.

Ha det tokbra allesammans!

Besöker sthlm, firar födelsedag och fars dag

Hej hej!

Efter många påpekningar om att jag inte har skrivit något om mitt liv här på Gotland (just för tillfället i Sthlm) så är det väl dags att ta sig i kragen å skriva lite oftare här.

Den första tiden på gotland var häktisk med mkt festande, skojande och bekantskaper.
Nu har man börjat vänja sig vid livet i Visby och man har hittat en massa roliga människor att umgås med och tiden går jättefort. Men det är samtidigt fruktansvärt mycket att göra. Studierna har varit över 100% och det har tagit all sin kraft. Fast nu känns det som att man har kommit in i pluggbanorna (vissa dagar blir från 09-01 i skolan och plugga).

Nu har jag varit hemma i sthlm en sväng för att fira min födelsedag. Känslan var blandad när jag landade på Bromma flygplats. jag var glad över att vara hemma men samtidigt lite konfunderad och orolig. Lite läskigt att komma "hem" igen. 

Första kvällen umgicks jag med mina föräldrar och hade en rolig kväll med dom. andra dagen umgicks jag med familj, släkt och vänner. Det blev middag med släkten och föräldrarna och en hel del firande. Sedan var det dags att träffa mina underbara vänner på Bishop arms och fira där med :D Tack för presentkortet och sminket!

Idag har jag shoppat skor med pappa på skopunkten och hälsat på Stefan och Antoenetta och deras nya tillskott Mario! Vilken sötnos! Urgullig! Ville ta med honom hem till Visby (förutom när han skrev). Stefan såg riktigt stolt ut - och det ska han ju va :D

Jag har även firat pappa med anton berg choklad med sprit i och chokladpraliner från visby ;)

Nu tänkte jag försöka avsluta bloggen lite kvickt och samtidigt lova att skriva lite oftare här - så att Nina kan hålla sig uppdaterad på vad som händer i mitt liv haha :P

Imorrn åker jag hem med 07:55 flyget, läskigt! hatar som sagt att flyga. usch fy och blä.

Ha det toppen!

RSS 2.0