Gotland Paradise Island

Gotland is the best!
det är så jäkla kul här! Har ett alldeles för smockat schema men det är samtidigt väldigt roligt :) Får passa på nu innan skolan tar upp all ens tid och man sitter med nosen i böckerna (i mitt fall datorn) och gråter floder och funderar på att simma hem.
Jag har en riktigt rolig klass! Har börjat få en hel del kontakt med dem och det verkar bara vara riktigt roliga typer.
Just nu går jag tre olika kurser. Den ena är tal och skrift och där är man indelade i smågrupper med folk från hela skolan. Min grupp är en gamegrupp - döh!
Den andra kursen är "speldesign" vilket är sjukt intressant. allt presenteras på engelska så man blir lite förvirrad när läraren pratar svenska men allt som står på projektorn står på engelska.
Sen har vi programmeringskursen. Första lektionen förstod jag.. andra lektionen satt jag som ett stort frågetecken och undrade om jag hade hamnat i ett annat land. Som tur var har man riktigt bra klasskamrater som satt med en under raster och under lektionen och förklarar så att man förstod.

Som det känns just nu kommer tre år att gå väldigt fort. Det finns så många underbara människor och roliga saker att göra. Folk med samma intressen som gillar att göra saker. 

Fast jag saknar er där hemma i sthlm. Önskar att ni också bodde här på gotland. Come and joina me :D
Jag har fått många sms från er som undrar när jag kommer hem och hälsar på... svaret på den frågan är: jag vet inte :S Det beror på hur mkt det blir i skolan och vad som händer framöver. Men jag vill väldigt gärna träffa er!

NU blir d bio!

RSS 2.0