John blund på långbesök

Sova.
Det är det enda jag har gjort idag....Sovit.
Väcktes av väckaklockan på mobilen... orkade verkligen inte ta mig upp,.. kände att jag mådde illa så jag somnade om men ställde klockan på att väcka mig en timme senare... bättre att komma 1 timme sent till jobbet än inte alls tänkte jag... men när ja väcktes andra gången kände jag mig lika kass... höll mig vaken av ren vilja för att ringa chefen kring halv åtta - åtta å säga att jag var sjuk.. Somnade om efter samtalet.. vaknade runt 10, var uppe en kort sväng och somna sedan om igen.. vakna 15, dödstrött då också.. började läsa bok.. gick in på datorn en sväng..slumra till i kanske 20 min.... nu funderar jag på att gå en promenad eller gå å lägga mig igen, e så sjukt trött fortfaranade.
Vilken dag! Bara sovit... Hur mkt kan man sova egentligen?

earth hour

Earth Hour var igår. Jag hade släkt ner alla lampor (som alltid) innan jag drog iväg hem till mina föräldrar...efter att ha varit hemma hos föräldrarna drog jag hem till  Sussi en sväng och sedan till Bishop arms.
Hos Sussi snackar vi om Earth Hour... klockan blev halv nio och vi hade bestämt oss för att vara med.. vi tittade ut.

- Fan va dåligt! Kolla hur många som fortfarande har lamporna tända.
- Ja fan va dåligt.

Några minuter passera och vi snackade om allt mellan himmel och jord.. vi pimplade vin och åt ost och kex. Vi tittade ut igen efter kanske 10-15 min å såg att det fortfarande är många som har tänt hos sig.
- Amen vad är det här?! Hur svårt kan det vara att släcka ner en timme.
- Men vi har ju också lampan tänd.
- Har vi?!
..................................
PINSAMT

Sedan gick jag iväg för att möta upp vännerna nere vid Bishop Arms.
Bishop arms var jättetrevligt som alltid. Men jag tycker vissa har en tendens att dricka för snabbt :P Gäller ju att verkligen smaka ölen och inte halsa i sig d ^_^

Ciao


Vägrar bli sjuk..

Yes snart ere helg!

Har känt mig halvsjuk några dagar i rad nu... inte kul! Har börjat frysa och sedan svettas, nysa lite och snuva så snart ere väl dags för den stora förkylningen,...men jag vägrar!...vill inte...

På jobbet underhåller jag och mina kollegor oss med danska dvd-titlar vi hittar. Man börjar inse att vi kanske har (och tar) lite väl mycket tid att analysera omslag... i alla fall när vi upptäcker att supermannen håller ut sin hand olika när han flyger på dvd omslagen... på det ena omslaget håller han ut sin vänster hand...vänsterhänt?... på nästa omslag gör han det med höger ist...wtf... och på den sista håller han ut med båda händerna... hahaha vi har inget liv på jobbet.

Nu ska jag snart gå till andra jobbet, missar puben idag på ett annat jobb istället :( men eftersom puben e på företags lokaler och företaget ligger ute på lidingö så känner jag mig inte riktig motiverad att dra ända dit ut efter mitt andra jobb.
Men det bli ju öl-ande på lördag kanske. :D


En stark låt från albumet

Som sagt... nu ere U2 feber...
Men jag ska inte tjata om U2 hela tiden.. bara litegrann.
Magnificent är en stark kandidat till bästa låt på albumet "no line on the horison", man kan höra låten på radio nu oxå.
Men en annan låt som har blivit en stor favorit för mig är "cedars of lebanon". Lugn, lite halvdeppig kanske.... älskar lyriken som jag alltid lägger stor vikt på.

"The worst of us are a long drawn out confession
The best of us are geniuses of compression
You say you're not going to leave the truth alone
I'm here ‘cos I don't want to go home "

------------------------------------------------------------------------------------------
Btw! Låten handlar om en utlandskorrespondent.
 ------------------------------------------------------------------------------------------

"Choose your enemies carefully ‘cos they will define you
Make them interesting ‘cos in some ways they will mind you
They're not there in the beginning but when your story ends
Gonna last with you longer than your friends"


Gillar även The Edge gitarr i låten, och de små ljuden som dyker upp. Fast jag gillar kanske mest Larrys trummor.. *hmm*
Det tog mig någon/några gånger innan jag riktigt fastnade för låten.. nu spelar jag den om och om igen.


Musicmania

Hehe då var det två veckor sedan bloggen uppdaterades igen.... Men för cirka en vecka sedan skrev jag ett långt inlägg som jag hade lagt ner mkt tid på att skriva.. inte som de här inläggen där jag bara skriver ner allt på en gång och publicerar utan korrekturläsning etc... men hela det inlägget försvann..poff... hade anntagligen suttit för länge och skrivit på inlägget, eller så var det censur eftersom jag skrev om politiska ämnen... men men..jobbigt!

Vad har hänt sen sist? en hel del festande, nytt jobb, konsert, fått biljett till U2!!.. jaa, lite sånt.

Följde med pappa på konsert och såg David Byrne, sångaren från Talking Heads i tisdags. Fan vilken bra konsert det var :D Måste komma på andra plats efter U2s konsert i gbg för 2-3 år sedan.. Fast vad förväntar man sig när det är flummisen från Talking Heads och Brian Eno som har sammarbetat? Då kan det nästan bara bli bra.
Tycker verkligen att mycket av musiken Brian Eno har gjort är så bra och det är kanske inte så konstigt med tanke på att han har varit med och producerat låtar på nästan alla U2 skivor.
Egentligen var det mamma som skulle följt med på konserten men eftersom hon inte mådde bra fick jag ta henes biljett. 
Vi granskade publiken och kom fram till att nästan alla var meddelålders, jag var den enda tjejen där i min ålder fast det fanns fler killar i samma ålder, några var nog något yngre och andra något över.
Hela konserten slutade med att nästan alla stod upp och dansade, rockade och släppte loss till musiken, lite pinsamt och lustigt att titta på medelålders som släpper loss... men samtidigt måste d va lite kul för dem att få känna sig som om de vore på en konsert när de var 18 igen.



Har lyssnat igenom U2 nya album nästan hundra gången känns det som. Ett riktigt bra album! starkt! vackert! genialt.
Alla låtar är bra utom en som jag verkligen inte klarar av att lyssna på av någon annleding. Men U2 biljetten är fixad så i sommar kommer jag äntligen att få se mitt favoritband igen! Underbart! Har kommit in i en riktig U2 fas nu, bara massa U2 hela tiden.
The Edge är så grym på sin guitarr, och Larry rockar så bra på sina trummor. Adam gör ett hästjobb på basen å bono skrollar på med sin ljusa röst. Gogo för the Edge och Larry :D

The sequel. En riktig festhelg.

Jaaa då har man fortsatt att pugga... typ!

Jag som var sen kom ändå först till biblioteket :D sen satte vi oss ner, puttade lite på varandras datorer för att få ett bra utrymme och sedan var det dags att börja plugga...typ

Stefan satte igång att fokusera på vilket typsnitt han skulle ha medans ja blev så förvånad över texter jag hade skrivit som nästan var klara men som aldrig blev riktigt klara... meningar som var kapade på mitten etc.
Så där fortsatte det tills samtal och bilder kom in i bilden (?). Och videoklipp. I slutänden blev det mest kackel och prat, skojigt må jag säga och det är ändå ett stort framsteg att ta sig till biblioteket och ha med sig datorn och skumma igenom alla sina arbeten..... right?
Nästa plugg-gång blir på tisdag! Då jäklar! Då tar vi itu med alla tidningar som finns att läsa på biblioteket ist :D Vi spanade in några sådanna idag. Stefan hittade någon intressant datortidning och jag hittade en pyssel/hemslödjstidning. Blev lite svårt att titta på varandras tidningar när det var så spridda ämnen. :P När Stefan visade en mini pc som kanske kunde vara lätt att ta med sig men lite opraktisk ville jag försöka visa en sida om att måla vackra målningar inne i skedar... det blev lite förvirrande. oh well.

Ikväll blir d party party med 90-tals tema! yäääy!
Imorgon blir d Grand Garbo! sweeeeeet!
I övermorgon ska jag jobba igen,, precis som förra helgen! whyyy??? jag fick typ 1,5 timmars sömn förra helgen innan jag började jobbet. oh well, som man bäddar får man ligga. typ!

Stressad är man också. Gaaah. Fick höra att jag ska börja jobba på samma skola som innan nu några veckor framöver :D YES!

Dags å vimsa vidare. Sitter just nu med mamma å myser.

Pluggat...typ

Idag har jag och Stefan börjat ta itu med vårat mardröms scenario... nämligen c-uppsatsen! Vi möttes inne vid fridhemsplan och vandra vidare till stadsbiblioteket vid odenplan. Där hitta vi all litteratur som Stefan behövde och sedan drog vi till panduro där stackarn fick följa med mig runt i affären några varv eftersom jag inte kunde bestämma mig.... Men det var tur att han var med!

Sedan drog vi till sumpan, satte oss ner å snacka en massa...tog fram våra arbeten och kom fram till att vi nog absolut skulle kunna fixa d här :D...sen drog vi hem, men vi ska ses på fredag igen.

Pluggar journalistik med fokus på medicin och biologi kan man väl säga...
Att vara journalist e inte lätt...här kommer två bilder.







^_^

RSS 2.0