Mysdag

Haft en riktig mysdag idag.

Min morgon började toppen!! Skulle uträtta en del grejer och allt gick galant! Kändes väldigt positivt.
Shoppade lite underkläder och mellanlandade hemma hos mig för att hämta smuttstvätt och tvätta hos föräldrarna.
Åkte hem till föräldrarna och handlade lite med mamma. Vi käkade lunch tillsammans och lite senare bakade vi supergoda bullar!! <3.
Sedan kom pappa hem och vi hade en mysig middag med mycket skämt och prat... som vanligt med andra ord!
Men att komma hem till föräldrarna gjorde hela min dag bra.

Imorgon ska jag luncha med pappa i stan! <3

Och nu till något helt annat!

När jag jobbade ute på en förskola tittade en av flickorna i 7 års åldern på mig och frågade:
Flicka - Hur gammal är du?
Jag - 23
Hon titta en liten stund på mig och sa sedan:
Flicka - Jag vill också vara 23 år!
Några andra barn som satt i närheten utbrast att de också vill vara 23 år, förutom en kille som sa att han vill vara 44.
Oj vad jag garvaNär de kommer upp i min ålder så kommer de nog inte säga samma sak.

Snart ska det festas med Nina!
Snart ska det busas med Sarah! (fortfarande en tolkningsfråga Sarah haha)
Snart ska det fikas med Natha
Snart ska det planeras med Sophia
Snart behöver jag en dag bara för mig själv.

u2 nya låt.....är ingen hit

Besviken!!!


Nu har jag suttit och lyssnat på U2s nya låt i några dagar och jag kan kort och gott säga att jag är besviken! 
När man såg att namn som Brian Eno och David Lanois har varit med och producerat låten så undrar man hur det kan  ha gått så fel?

Jag tycker att det är bra när en artist utvecklas och göra nytt material och sound, men när man lyssnar på "get your boots" så tycker man nästan att U2 kunde ha gått tillbaka och gjort ett album som liknar/haft influenser/inspirerats av deras tidigare album som tex "war", "pop" eller "achtung baby".

Men nu vill jag inte låta som någon sorts recensent eller kritiker...uuff.. Men jag måste få klaga på ytterligare en punkt och det handlar inte om själva soundet i låten...utan om texten. Vilken hemsk och löjlig text!!!!! Jag brukar lägga stor vikt på U2´s texter men den här texten var ju bara....störtlöjlig, som Baloo i djungelboken skulle ha sagt.

Tack för att The Edge finns och försöker rädda låten.

Jaja, nu ska jag nog gå och sova snart.. imorgon ska jag till tandläkaren och sedan jobba som lärarvikarie igen.

Nattinatt.



Första dagen som lärarvikarie och sista dagen...

... på receptionist jobbet. Känns tråkigt men jag har själv bestämt det. Jag måste ha ett jobb som ger mer/fler timmar... vilket jag har fått! i bara två veckor, men det ger mig i alla fall tid att söka och hitta något annat under tiden.

Jag har börjat mitt extrajobb som lärarvikarie och hamnade ute i en gymnaiseskola för att hålla en lektion i Samhällskunskap. Det gick rätt bra men shit vad nervös jag var innan.
Jag hade tidigare fått information om att eleverna skulle läste i en bok och svara på några frågor... Men helt plötsligt skulle jag hålla i en hel lektion själv!! Hjälp...
Jag skrev en hel del på tavlan, förklarade olika begrepp och svamlade runt.... Höll öppna disskusionsfrågor och så... och tiden tickade på... De fick sluta en kvart tidigare.


TIme to work.

Sen ere två hjul mässan som gäller!

Running to stand still

Ja visst är det så.


Nya jobbet

Jahapp, då sitter man på första arbetspasset på det nya jobbet... och jag stormtrivs redan! Riktigt roligt. Jag sitter i en reception inom ett område som kan relateras till den utbildning jag har studerat inom högskolan.
Just nu är det lugnt, första gången på hela dagen som det är lugnt.
Mina arbetskollegor är jättetrevliga! Men det är ingen Sarah-Carro relation (skojig, flummig, ärlig, nära och bra).
Fast det är en liten grej som gör att jag kanske inte kommer ta jobbet en längre tid. Problemet är att tiderna som jag blev lovade blev färre än vad som tidigare var lovat. Men nu verkar vi ha kunnat lösa det.
 
Just nu sitter jag och funderar över hur min vecka kommer att se ut, för jag har ju noll koll. Tur att jag har skaffat en ny kallender.. utan den skulle jag glömma bort en hel del saker.
Mamma och jag har pimpat upp min kallender genom att limma fast en sjukt snygg och exlusiv tapet på framsidan och baksidan med tapetklister :D Sedan ska jag sätta dit guldsiffror med "2009" och guldbokstäver "Carolina" eller något liknande. Skoj med pyssel.

Nepp, dags att jobba igen.

 

In Wonderland

jag är verkligen kass på att hålla min blogg uppdaterad. Förklaringen kan bero på att jag har mått mentalt halvdåligt sedan jag insåg att jag inte längre skulle ha så mycket jobb som jag tidigare har haft. Oro inför att betala hyran, räkningar, alla grejerna som jag har lovat att göra med vännerna... Jag hamnade i en liten svacka kanske.
Men! nu har kanske allt ordnat sig.
Nu ska jag göra en budget för hur mina pengar ska spenderas!

Fredag
Min dag började inte bra.... iaf inte enligt mig själv, fast egentligen var det en helt okej start på dagen. Men enligt mig började dagen med kaos. Jag tappade saker på golvet å verkade inte hinna med i samma tempo som tiden..
Jag missade en tunnelbana (som visade sig vara en tidigare t-bana än den jag egentligen skulle ha tagit).
När jag kom fram till Karlberg för att ta pendeltåget gick en tant förbi spärren där jag hade lagt mitt kort, så jag blev tvungen att visa upp mitt accesskort för spärrvakten för att kunna komma förbi. Eftersom kortet är så pass nytt så tog det ett tag för spärrvakten att se så att mitt kort fortfarande var giltigt.....Förlorade dyrbara minuter...
Torskade ett tidigare tåg.. hann med ett andra tidigare tåg (istället för tåget jag egentligen skulle ha hunnit med) och kom som ett åskmoln till jobbet eftersom jag tyckte att allt hade gått emot mig.
Träffade chefen vid ingången som gjorde mig på mycket bättre humör, men jag torskade tid på att prata med henne så jag fick rusa upp till omklädningsrummet och byta om i samma tempo som stålmannen... Jag kom i tid!

Sedan ringde ett rekryteringsföretag 5 gånger under dagen och ville ge mig jobb. De hade varit väldigt poisitiva med mina tidigare insattser....wow! Så nu ska jag jobba som lärare 2 gånger i veckan och som recpetionist 3 gånger i veckan.

Tillbaka till den "usla" dagen.
Fick jaga en tant med hund i handväska (eftersom man inte får ha med sig hundar in på företaget) och på min "jaga-tant-med-hund" runda möttes jag av en kund som gav mig exlusiv choklad... Jag måste sett väldigt arg ut?...
Sedan kom securitas och hjälpte till.
Resten av dagen löpte på riktigt bra med trevliga människor att prata med.

Nu när jag tänker tillbaka på hur jag satt på tåget och mentalt förberede mig på en kaotisk otursdag så slog det mig att allt vände till det positiva..,, okej jag ska inte överdriva, men nästan allt iaf.

God fortsättning

Hej alla glada! Ett nytt år har precis tagit sin början. Den började för min del med en bakfylla. Härligt. En favorit i repris kanske man kan uttrycka det.
Dagen innan nyårsafton kom Stefan över och lirade guitar hero fast det blev mest kackel och skoj. Dumle tyckte om Stefan väääldigt mycket, speciellt hans fötter så Stefan och han lekte fotleken vilket såg jätteroligt ut.


2009
Nyårsafton var grymt bra! Det var nog ett av de roligaste nyårsafton:ar som jag har varit med om! Det som gjorde det hela så sjukt bra var människorna som var där :D Ni var så underbara! <3
Magnus och Dumle skulle ta över världen.
Annika var bäst på att gissa vem hon egentligen va :P (Arnold)
Sarah och Anni var grymt bra på att beskriva ord med andra ord.
Sandra gjorde ett jättefint ballongarragemang! (och jajaja, det var Magnus som blåste upp de största ballongerna)
Alexandra var som vanligt våran prinsessa.
Jesse roade sig med att plinga på min dörrklocka.
Nina och jag fixade en grymt bra fest!!! Med mycket glitter, eld godis, frukt, drinkar å mycket mer.Det är sjukt kul att arrangera en fest tillsammans.
Halv fem gick sista gästerna. Vaknade bakfull, fixade och städade i lägenhteten med Dumle sittandes sur i buren (han fick inte gå ut ur buren med tanke på att det kunde finnas saker på golvet som kunde vara farliga för honom).
Tack för hjälpen med städningen igår tjejer! Det underlättade en massa för mig idag.


Nu sitter jag och myser hos föräldrarna. Ska snart hem. Känner mig seeeeg. Men jag är nöjd. Tog med mig allt godis och det som blev över från festen till föräldrarna. Nu ska jag gå och va social igen.
Hoppas ni alla får ett toppenbra start på det nya året!
Gott nytt år!......


..... och God Fortsättning på det nya året!


RSS 2.0