Facebook

Hehe nu har jag börjat lägga ner facebook litegrann. Måste ju hinna med allt som händer i verkliga livet istället. Hinner knappt med i svängarna just nu så varför stressa sig till mer via facebook.

Men det finns en grym tjej som har gjort en skojig facebookparodi :D

Enjoy!

6-årings tankar

Nu var det dags att uppdatera min blogg som jag alltid gör cirka en gång i veckan hehe....  Fast nu var det två veckor sedan.

Hänt en massa skoj under de här två veckorna och det finns en massa skoj att se fram emot. Känns bra att ha en hel del roliga aktiviteter och annat att se fram emot. Yäy!

Jag har jobbat på en förskola i två veckor och det var nog ett av de roligaste jobb som jag har haft. Nog ett av det mest krävande också.
Nu sitter jag och varvar ner på recpetionen (jepp, im back baby) fast bara för idag. Stressen sitter nog i ett tag till iofs.

En rolig grej från när jag jobbade på förskolan:
Vi sitter i matsalen och äter. Jag sitter vid ett bord med två av pojkarna som kräver mest uppmärksamhet och några lugna tjejer. En av pojkarna beter sig illa under lunchen och leker med besticken. Jag säger åt honom flera gånger. Han lyssnar ibland men vissa gånger vill han ha ännu mer uppmärksamhet. En av flickorna tittar länge på honom och tittar sedan upp på mig och säger:
- Vet du? Jag tror att tjejer mognar snabbare än killar.
Från en liten tös på 6 år! Jag blev så förvånad och började skratta.
Hon fortsätter med sin teori:
- Vi tjejer är ju mycket modigare än killar också.
Jaaa, håller man med?

^_^

Electronic glide in blue

Nu har man äntligen varit på Tech Noir! Det tog hela 5 år för mig och Nina att ta oss dit. Men nu har vi varit där och jag kan bara säga såhär.... Finns inget bättre uteställe än det där! Så jääävla bra.
* Musiken va bra
* Sjukt, skumt och skönt folk
* Tre olika dansgolv med olika former av elektronisk musik
* Häftiga belysningar på dansgolvet
* Att vara där med RÄTT folk :D

Jag har gjort ännu en öronoperation. Den här gången gick det mycket bra, jag svimma inte ens.. haha.
Sen har jag, Nina, Sarah och Erik suttit och käkat sushi. Var väldigt roligt! Riktigt flummigt. Fast Sarah var inte så förtjust i Sushi, så jag Erik och Nina fick käka upp hennes bitar.

Nu jobbar jag på en förskola. Så jäkla roligt, men väldigt krävande! Fast det är mysigt när ungarna ska krypa upp, kramas, fixa ens hår, bli sminkade, vill höra sagor, spela spel, pyssla och bara vara sådär söta! Det är värre när man känner sig som en elak tant som går omkring å säger till ungarna.. För det får man göra en del.
 jag var lite nervös för att göra ansiktsmålningar på ungarna idag. Men de blev supernöjda. Jag hade en längre kö med barn som ville bli målade än de andra fröknarna vilket stressade mig lite. Nu kan jag använda mig utav det för att skryta. Im the best.. ööhm.
 
Jobbade även en del på ett annat ställe. Där råkade jag starta mitt överfallsalarm en dag så all personal kom rusande, det var lite pinsamt. oh well.

Nu e jag supertrött och ska sova. Imorrn ere fredag! Yes!


RSS 2.0