Lamborghini

Nu har jag och Stefan kommit in på ämnet bilar... Så jag måste få dela med mig av en cool video.
Ett Lamborghini garage!

Wanna have!


En helg som inte är som alla andra helger

Jahapp.
Då har man varit på Dragqueen show. Vad ska man säga? Vart ska man börja?
Jag måste få erkänna att den vision som jag har haft om dragqueens kanske inte stämmer överrens med den jag fick uppleva under lördagens festligheter. Min fantasi kan tyckas väldigt oskyldig om man jämför.
I min värld är dragqueens män som klär upp sig till kvinnor och som har diverse vackra kläder på sig. de gillar att visa upp sig och vara vackra med alla kvinnliga detaljer. Men det verkar inte vara hela sanningen.
Kort och gott kan jag säga att det var en intressant upplevelse.

Nina, Malin och jag hade varsin boa. We looked gorgeous! Och vi gav städpersonalen något att göra.
Eller som Magnus kallade det: "Hans och Greta spår".

Nepp nu ere dags att göra något vettigt. Måste börja få i ordning i lägenheten.

Adios

Lönehelg // control

Nu har man äntligen fått sin lön! Yes! Äntligen lite mer cash i fickan.
Jag har spenderat min lördagmorgon och förmiddag med att hjälpa mamma och pappa att rensa ut allt som fanns på vinden. Det blev ännu en nostalgitripp tillbaka till barndomens lektid. Jag hittade bland annat mina (och pappas) gamla bilar som jag lekte välidgt mycket med.

Drog hem till föräldrarna igår och tittade på filmen "Control" som är regiserad av min favoritfotograf Anton Corbjin. Jag ville egentligen se filmen på bio men det var helt okej att se den på tv.  Det är alltid mysigt att se på film med föräldrarna.

Här är trailern för er som inte har sett eller hört något om filmen.




Nedanför har jag lagt upp några bilder av de bilar som jag lekte med som liten.







Gosenatt

Dags att nanna snart. Jobbet är rätt krävande så jag får börja lägga mig i tid. Går upp klockan 5 varje dag och lägger mig runt 23... Måste börja ändra mina sov-vanor.



Så jag får önska er godnatt med en liten video // film med Wallace and Gromit.

Bildbevis Cosmonova


Yepp, efteråt kom det en som jobbade där och sa att man inte fick fota i salen. Ojdå.



Kapten Gurra har hittat sitt element. Nina är på taket.



Den här bilden skriker verkligen internskämt. Men en tummen upp måste alltid förekomma. Fast vi saknade Stefan och hans legendariska tumme :(



Nina och jag undrade hur lo-djuret kunde sitta fast. För det fanns inga snören eller nåt som höll upp kissemissen eller fågeln. Hmm.




Nina både som liten och stor. (Internskämt igen). Synd att jag inte tog bild på Ninas farfar, jag höll på att garva på mig av Ninas skämt om farfarn. 




Jag! :D Både som vit och brun. Variation e bäst.

En dag på Cosmonova och naturhistoriska riksmuséet

Efter att ha varit social med min moster och familj så åkte jag iväg för att möa upp Gurra och Nina vid Naturhistoriska riksmuséet.
Fy fan vilken trevlig och rolig dag det var igår! Det var länge sedan man kände att en dag kunde vara så bra.

Vi skulle egentligen gå på Cosmonova, men när kassörskan frågade om vi ville knalla omkring på själva muséet så kunde vi inte säga nej.
Vi hann med en snabbvisit på nedervåningen innan cosmonovafilmen började. Där gick vi omkring och tittade på olika stenar, mineraler och dinosaurier. När man var liten så uppskattade man inte alls muséet på  samma sätt som man gör idag, nu när man har mognat till sig. Usch. Vad är det jag skriver?!
Men vi hade skitkul! Vi hittade roliga ord i mineralerna och skämtade om allt möjligt.
 Sen fick vi traska tillbaka till cosmonovafilmen som handlade om svarta hål. Den var grymt bra!
Efteråt fortsatte vi våran rundvandring kring muséet. Det var synd att vi inte hann med hela muséet. De stängde alldeles för tidigt! (dvs klockan 19:00)
 
Efter filmen hamnade vi på en utställning som handlade om djur och natur.
När vi knallade omkring på utställningen hittade vi en massa uppstoppade fågelarter som fanns placerade i en glasmonter. Nedanför fanns det massor med knappar med de olika fågelartsnamn. Tryckte man på knappen så fick man höra hur de olika fåglarna lät. Jag tryckte på knappen "kattuggla" men hörde inget ljud. Jag tryckte igen och hörde världens skumaste kviddevitt ljud. "Det där kan väl inte va en uggla" tänkte jag. Tryckte igen och samma kviddevitt hördes. Hmm. Jag frågade Nina och Gurra om en uggla verkligen lät sådär och då kom svaret. Det visade sig att Gurra var boven i dramat. Han hade tryckt på knappen "bofink" samtidigt som jag hade tryckt på knappen "kattuggla", så ljudet som spelades upp var bofink. Damn u G-ra. 

Det fanns dessutom en sak som förstörde den trevliga upplevelsen. Vi kom fram till en vägg med olika frågor om djur och kryp, och under frågorna fanns det mörka glas som visade svaret om man tryckte på en knapp under frågan. En fråga handlade om trumspindlar. Gurra var klok och gick därifrån. Nina och jag satte oss i samma nivå som det mörka glaset. Jag satt och läste frågan då Nina tryckte på svartsknappen. Ett jätteäkligt spindelljud hördes precis vid mitt öra! jag satt precis under högtalaren. Jag H A T A R spindlar. USCH.

Det fanns roliga frågor om löv, svampar, fiskar etc. Tror ni inte att vi var helt kassa på löven?! Och då menar jag helt värdelösa! Man fick se 10 olika lövsorter och deras namn. Sedan blandades löven utan namn och då gällde det att minnas namnen på de olika lövsorterna. Vi försökte att komma ihåg alla namn som började på "a" i början. Men när löven heter saker i stil med "asp, alm, al, ask" så blev det kaos. Vi var tre personer som klurade på 10 olika lövsorter. Vi fick 6 rätt av 10... ehm.
Men! Då måste jag bara få påpeka att vi hade alla rätt på svamparna och fiskarna :D. Det är väl mycket bättre att kunna svampar och fiskar än löv....right?

Efteråt körde vi hem till Gurra och hamnade i en bilkö pga av en bilolycka. När vi kom därifrån så tog vi och käkade på en indisk restaurang som låg nära Gurras lägenhet. Efter det drog vi hem till honom och tittade på film. So sweet.

Nu blev det världens längsta inlägg. *pusta ut*. Dags att dra till fridhemsplan och köpa present till min kusin. 

Helg!!

Nu är det äntligen helg!
Idag ska jag träffa Nina och Gurra. Vi ska till cosmonova! Jag hade helt glömt bort att jag och några andra skulle ha en nörddag idag. Pinsamt. Förlåt! Vet att svinpäls blev besviken för att jag inte kommer att dyka upp. Jag lovar att komma/ha nästa nördkväll. <3
Har tränat på morgonen och nu ska jag vara lite social med min moster som är på besök.


Vardagsmöten

Trivs väldigt mycket i min nya lya och i omgivningen. wahoo!
Just nu jobbar jag en bit bort ifrån där jag bor, så det tar cirka 50 minuter från min dörr till jobbets dörr. Men det gör inget. :D

Det är roligt när man träffar kompisar spontant eller möter på vänner som man inte har träffat på länge.
I förra veckan träffade jag Erik. Vi har inte setts på över ett år, men det var ett trevligt återseende.
Igår var jag och shoppade med barndomskompisen Tobbe vid Daglivs "Klippet". Tack vare honom kan jag numera hitta i butiken. Vi måste ha passerat samma hyllor flera gånger om! Han ställde dessutom samma fråga om och om igen "ska du verkligen inte köpa bröd?". Jag gick nämligen omkring i butiken och velade om jag verkligen behövde köpa med mig bröd hem. Jag hade ju fil... Det slutade med att jag inte köpte något bröd, även fast Tobbe frågade flera gånger om.
Idag träffade jag kusin Petra! Vi fikade inne på Västermalmsgallerian och avslutade med att gå omkring i några av butikerna inne i gallerian.
Nu är jag hemma hos föräldrarna, ska nog sova här inatt. Är redan grymt trött.


Gossenatt!


and the party goes on

Tjoho!

Igår firade vi Olivias födelsedag. Vi var hemma hos henne och gjorde hembakade pizzor... och en massa drinkar, skumpa, öl, vin, tequila etc... Sen drog vi till Garbo.. hade jätteroligt.. Men det var bara skumma människor på garbo... och då menar jag SKUMMA.
En kille försökte sniffa salt som han trodde va droger...korkade människa.. haha
Men vi var ett så roligt gäng som var hemma hos Olivia och som senare den kvällen drog till Garbo.. Dumma Alex som inte följde med och dansade med oss :(

Dagen efter var jag grymt bakfull. Men jag började med att städa hemma hos föräldrarna och drog sedan hem till mig (i snigelfart eftersom jag var bakis) och började städa även där. Två timmar senare fick jag besök utav Malin och Magnus. Det var också riktigt nice. Ett perfekt avslut på deckardagen.
Jag hade köpt en massa olika frukter som jag skar i små delar och som vi doppade i choklad som vi hade smält i en chokladsmältar grej.. och så spelade vi olika spel till det. Riktigt roligt!
Det sista vi spelade var poker, men det blev ett evighetsspel så vi la av efter nån timme.

Nu håller jag på att somna framför tanjenterna. Har varit jobbigt att gå omkring å känna sig bakfull och full en hel dag efteråt.
Imorrn ska jag slappa... YES!





Avslutar med en bild från promenadstråket som jag vandrar när jag går från min lägenhet och hem till mor och far.  Älskar hösten! <3


Veckan som varit

Nu var det ett tag sedan man skrev här. Det har varit så mycket att göra så bloggen har fått ligga lite på is.

I fredags var jag över hos Johan och åt god mat, titta på film, drack vin å så. Det är alltid lika roligt att vara hemma hos O-S! Nästa gång är det jag som bjussar på mat, vin, glass etc. Tack än en gång för alla filmer jag fick av dig!

Igår (lördag) hade jag några vänner över för spel och drick-kväll. Det var mysigt!
Det blev som en liten blandning av party och spelkänsla men i slutet var det bara spel som gällde. Det första spelet vi spelade var spökhuset haha. Jag, Marcus och Plupp vann! yääy!
Men efter det skulle vi spela "den ofrivillige spelaren" där man ska lira, poker, keno, trav å black jack.. det blev alldeles för mycket regler och tjafs när man har druckit lite för mycket. Sussi tyckte till och med att vi skulle spela spökhuset igen.
Men det slutade med att vi spelade Jenga, gryyymt skoj! Och på rätt IQ nivå haha :P
Skoj var det i alla fall.
Tack igen Svinpäls och Puff för de fina blommorna etc! De är placerade i en smirnoff flaska :D Jag vet fortfarande inte vilken min nästa destination är. Får återkomma om det. <3

Idag har jag fortsatt att rensa ut hos föräldrarna. Har slängt och sparat gamla skolgrejer från när man gick i första klass till att man gick i 7:an. Vilka minnen!

Nu är Stefan nere i Egypten och njuter av sol och värme! Det är nästan så att man blir avis i det ruskiga regnvädret i Sthlm idag. Skicka över lite sol till oss också Stefan!





Papperskassarna med alla dvdfilmer jag fick av O-S! Tack igen :D




Snygga drinkar va? :D Ska testa mitt minne.... Puffs var grön, Svinpäls var blå, Fiskmåsen var röd och min va orange.




Vi spela Jenga och Marcus har precis sabbat tornet. Det är snett! Dessutom gör Marcjus kaninöron på bilden.

RSS 2.0