jobb

Nu ska det jobbas både på onsdag och torsdag... Men på fredag ska det åkas till Gotland! Woho! Sarah och jag har grubblat lite på packningsproblemet, men det fixar sig.

I helgen som varit har jag haft en mysig hemmakväll med systern min, vi titta på film, käka glass, spelade buzz och hade tjejsnack aka systersnack,

Dagen efter smet jag över till Nina och vi hade också filmkväll :D mycket skojigt! Plus massa tjejsnack, bakning och skoj. Jag kände mig väldigt trött den dagen och har känt mig lika trött flera dagar i rad nu.

Igår var Sarah över och vi spelade massa frågesportspel och andra brädspel... roligt! Vi gick ut och klättrade som bergsgetter (haha yeah right) ner för de supermysiga klipporna som finns typ utanför mitt hus och njöt utav solen.

Dags att nanna, upp tidigt imorrn *snark*

2 toppendagar

Vilka härliga dagar jag har haft!

Igår var jag över hos O-S, åt riktigt gott och tittade på en massa aime och det var hur kul som helst! :D Fick med mig en hel del anime som jag har suktat efter ett tag nu... känns riktigt bra!

Idag har jag, Stefan och Antonietta (tror att jag stavade det rätt) varit ute och grillat. Det var riktigt mysigt och roligt och jag känner mig fortfarande sjukt glad... Cant stop smiling! :D
Hann för övrigt tvätta lite också, det ni!

Imorrn blir det städning, målning, cykling och sedan filmkväll med Natha! Yäy!

Life is good right now... Känns som att jag behöver det litegrann just nu <3...
På min fortune cockie från kinarestaurangen stod det "The hard times will begin to fade, and you will come your way".
Jag är skeptisk till sådanna där saker.. men just nu kan jag tänka mig att tro på vad det som stod på kakan... för det skulle kännas väldigt bra för mig just nu ^_^ 

På återseende!

vår

Känns nästan som att man har missat den bästa fotografi-tiden då alla växter börjar slå ut och det blir som ett vimvel av olika färger utomhus. Speciellt när de kinesiska (eller japanska) körsbärsträden står i blom, det är nog ett av mina favoritvårtecken! Eller lite senare på våren, nästan lite in mot sommaren när man känner doften av syrén och vet att det snart är dags för skolavslutning (inte för att det gäller mig numera).

Jag verkar ha fått ett jobb under hela juni månad, men jag vågar inte riktigt hurra en... avvaktar, men jag hoppas att jobbet blir av :D

Det är mycket roligare att kolla å köpa kläder under våren och sommaren. Det finns så mycket söta och fina kläder i glada och ljusa pastelfärger! <3 me like!

Dags att göra lite nytta, ska diska, skriva lite ansökningar, träffa Petra inne i stan och hinna med till sumpan.

  


Högskolan på Gotland

Åh vad glad jag blev när telefonen ringde och det var studentkåren på Gotlands högskola som ringde :D Jag och en vän blev bjudna att resa till Gotland (resa och boende betalar dom samt brunch å lite annat) och besöka skolan! Det känns jättebra för om jag kommer in på programet som jag har sökt så har jag dessutom även spanat in själva skolan, lokalerna, pratat med elever och lärare samt kollat vad det är för andra typer som sökt in till samma linje som mig.
Fast det roligaste är nog att få åka iväg med Sarah :D För det blir vi två som åker!!! yäääy! cant wait!




Jag har hållit på med lite ommöblering i lyan igår, och idag ska Nina, Stefan och Marcus hälsa på.... Jag borde egentligen sluta skriva här och börja vrålstäda och ställa allt på plats.... för det ser lite kaotiskt ut just nu när jag har ställt vissa saker som ska ställas på vinden, andra saker som ska slängas och ställas på någon annan plats i lägenheten.

Hmm nog bäst att duscha och börja fixa, tiden har en förmåga att spina iväg när du minst av allt vill det. Nu måste jag bara skriva lite om strängteorin och relativitetsteorin där en vetenskapsman förklarade att tiden går olika fort överallt... något om att tiden går snabbare och långsammare runt olika föremål/objekt etc.... lite konstigt... skulle vilja göra så att tiden går långsammare hos mig idag isf...

solmusik

Är det inte lite lustigt att man lyssnar på vissa artsiter och låter beroende på vilken årstid det är?

År 1998 upptäckte jag bandet Idlewild, en skotts rockgrupp som är riktigt bra. Varje vår och sommar sedan 1998 har bestått utav att digga till Idlewild... det är min vår och sommarmusik.  

Vill dela med mig av det grymma bandet som för övrigt är ett riktigt bra liveband :D

Dessvärre är musik-kvalitén så jäkla kass på youtube så om ni har spotify så rekommenderar jag att ni lyssnar på låten där istället.

Idlewild - You held the world in your arms




Every face
Even the one you saw yesterday
It looks different today
Cos everything's changed since yesterday
In every possible way
Things seem different today
Not like yesterday
Is consideration
More like an acception - of consideration?

Cos you have the world in your arms tonight
And what if you held the world in your arms?

When you're secure, do you feel much safer?
As days never change, and it's three years later
It's like your life hasn't changed,
And it's three years late
So how does it feel, to be three years late?
And watching your youth drift away
What seems different, seems different today
And what seems different, seems different today
Is consideration
More like an exception - of consideration?

Cos you have the world in your arms tonight
And what if you held the world in your arms?
You have the world in your arms tonight
And what if you held the world in your arms?
(tonight...) (tonight...)

Cos you have the world in your arms tonight
And what if you held the world in your arms?
Cos you have the world in your arms tonight
And what if you held the world in your arms?

alive...och star trek

Jag vet att jag har varit väldigt osocial mot många nu under de här veckorna...ska försöka bli ändring på det...Har varit sjuk i tre och en halv vecka men mår rätt så bra nu... har bara en jäkla huvudverk som aldrig ger sig...värken dyker upp varje dag och det känns som att man har en hammare som slår mot skallen, har till och med haft mardrömmar om hammare haha.
Idag var jag på ett av jobben igen och kände mig levande igen :D efter över tre veckors isolering var det toppen och läskigt att komma ut igen...Men jag kan erkänna att efter så pass lång period utan så mycket kontakt med vänner (förutom den dagen världens snällaste Johan kom över och gav mig en anime dvd) har jag nästan börjat dra mig lite för att ses igen.. jag kan skylla lite på huvudverken.
Nu ska det bli ändring på det hela, nu ska jag börja träffa mina guldstenar, mina vänner!

Star Trek
Efter jobbet idag var jag och pappa på Europapremiären utav den nya Star Trek filmen! Tyckte filmen var riktigt bra :) Jag är ju inget star trek fans men jag har alltid gillat filmerna väldigt mycket. Det var kul att se en yngre Spock, Kirk och alla andra ur USS Enterprice besättningen. Det var lite kul att filmen handlade lite om tidsresor och paradoxer etc... mer ska jag inte avslöja. Jag kan däremot avslöja att filmen skulle gjort ett ännu starkare intryck på mig om jag inte hade haft huvudverken, så då kan du tänka dig att filmen va rätt bra :D


Nästa film som jag verkligen vill se är Terminator...

Och nu ska jag sova, jobba jobba jobba imorrn igen.

nytt zelda spel

Ett glädjebesked i sjukligheten är att ett nytt zeldaspel e påväg....till DS!
Glädjen sjönk dock när jag såg trailern.... Det verkar vara en mer barnvänlig variant utav zelda där link åker omkring på ett tåg (!!!!!!) och ska rädda prinsessan zelda.... what else? gaah
Hoppas spelet är bättre än trailern för jag kommer ju köpa spelet så fort det släpps, det är ju trots allt ett Zeldaspel :D
Ett annat stort minus är själva grafiken i spelet...den  "tecknade" biten... den funkar inte för mig, men jag har spelat två andra Zeldaspel som har haft samma tecknade stil så man börjar vänja sig.
Nu längtar jag efter ett spel som har influenser från typ link to the past eller twilight princess *drömmer*




Nya Zeldaspelet heter The legend of Zelda: Spirit Tracks

RSS 2.0