tekniska inslag med tv och middag ute

Då har det varit helg igen. Den här helgen (som jag trodde att jag skulle jobba lite på) fick istället spenderas med ett glatt gäng vänner under lördagen. Snön kom som en överraskning under lördagsdagen där vi tog våra modiga steg i snönför att traska bort till tekniska muséet. 
Det var skoj! Jag kallade mig själv för att vara mamman som tog med sig sina söner. Fast jag var yngst av alla oss. Hmm.
Jag har lärt mig att grabbar (jag var den enda tjejen med) kan snacka väldigt länge om motorer. Väääääääääääääldigt länge. :P
Efter muséet käkade vi ute på en pub, det blev burgare.
En trevlig lördagsdag och eftermiddag helt enkelt!

I söndags var jag och pappa iväg till min kusin för att hämta en tv  som jag skulle få ta över :D Så nu har jag en tv!
Var ute en sväng och shoppade med mamma också vilket alltid e mysigt.
Sen träffade jag Nina och Jesse! Vi satt och käkade på en indisk restaurang och flummade. De åker till USA på måndag (imorgon) så man e ju lite avis. Hoppas de får det dunderskoj!



grabbarna spanar in bilar. Tror det var motorsnack där också faktiskt.


Marcus provar på hur astronauterna sover. Så här ser det ut om Marcus skulle sussa med en sov-sele.


Stefan ser riktigt glad ut när han testar en toalett som är anpassad för astronauter


Älskar mitt jobb

Är inne på min andra vecka av den jäkla förkylningen som jag har haft... Kanske har influensan? Försöker intala mig själv om att jag absolut inte har det. Nu ska jag bli frisk! (har jag inte gått och sagt det i över en vecka nu?)

Jag har börjat inskolning på mitt nya jobb (vill och kan inte berätta vilket jobb det är ofentligt) och jag älskar arbetet! Det här är precis det jag vill göra!... för stunden (något/några år till). För första gången (om man bortser från jobbet hos Nintendo) så känner jag mig hemma i jobbet jag har nu. Arbetet är toppen och arbetskamraterna är guld. Nu vill jag bli frisk så att jag inte går omkring och jobbar för att sedan åka hem och sova bort några timmar, vaknar upp och är vaken några timmar för att sedan somna om igen. Jag längtar efter att sova hela tiden. Sooooova.

Imorgon ska jag och pappa på bio!! Det ska bli grymt skoj! Sedan fortsätter veckan med jobbet.

Födelsedag // Sjuk

Jag har fyllt 23 år! I lördags hade jag maskeradfest med vänner! Temat var tvspel. Alla var riktigt bra utklädda. Grymt imponerad! Mina tvspelsfrågor var det dock inte många som kunde så Gurra, Johan och Tobbe blev ensamma vinnare. Fast Suzie var rätt vass också.
Hade en jättetrevlig kväll! Tack så jättemycket till alla som var där!
På söndagen hade jag släkten över. Mina sista gäster från lördagen gick vid 3 halv 4 tror ja. Så jag gick upp runt 9 och började städa. Fick hjälp av mamma å pappa runt klockan 13 och klockan 14 kom släkten. Det var riktigt mysigt och trevligt.

Nu har jag fler kvällar som ska planeras.
* Guitarherokvällar (plus dansmattakväll)
* Star Wars kväll (plus dansmatta)
* Zombiekväll (maskerad och fotokväll plus massa filmer och spel)
* Tjejkväll (behöver inte skriva mer)
* Bakdag med lussebullar och pepparkakor
* Glöggkväll
* LAN-kväll
öööh ledsen om jag glömde någon kväll.

Nu har ja varit vrålsjuk ett tag. Inte roligt! Hoppas på att bli friskare snart.
Testade ett spel sm heter audosurf, roligt men man blev illamående. Testade även left 4 dead. grymt bra spel! Tankade ner några andra demospel men inget var riktigt bra. Audiospace va rätt skoj, det är lite Carro och Nina känsla över d.

Well well. Dags att snörvla vidare.


Stress

Har fått lite klagomål på att jmin blogg inte uppdateras tillräckligt ofta. Jag har haft så stressigt på sistonde så bloggen har fått ligga lite på is.

Men kort och gott:
I helgen var jag på Suzie´s och Lindas maskeradfest, Riktigt rolig! :D Alla var grymt bra utklädda.
Dagen innan maskeraden käkade jag ute med några tjejkompisar, mysigt!
På Söndagen var det deckardag.

Jag har tagit bort de flesta flyttkartonger från min lägenhet. Vilket projekt! Nu ligger de staplade på varandra uppe på vinden *nöjd*.

Dessutom har jag en liten beslutsångest. Jag jobbar på två olika företag (mer än heltid nu). Nu har jag fått ett tredje erbjudande från ett företag om att få jobba hos dem, och det är också en liten stressfaktor. Vilken av alla dessa tre jobb ska jag satsa på? Svåra val, svåra val.

Har köpt årets julglögg med blåbärssmak med mamma och pappa :D
Har blivit nostalgisk och gått tillbaka till mina gamla 8-bitars och 16-bitars tvspel.
Har börjat planera inför min Zombiekväll i december.
Har planerat för födelsedagsfesten. Både festen för vännerna, och firandet med släkten.

Dags att sy på min dräkt.

Love

RSS 2.0