Upprop

Igår var det upprop i skolan. Vi var mellan 120-150 pers som satt i salen (3 olika program inom spel och grafik som hade upprop i samma klassrum samtidigt). Jag fick reda på att det finns en till tjej i min klass, hurra! Iofs är det nästan roligare att umgås med killar men jag behöver mina tjejkompisar. Måste bara hitta henne, klassrummet var fullsmockat igår.
Jag lärde känna två tjejer på nästan en gång igår. Det var roligt! efter uppropet skulle de flesta gå till student centrum för info men det hade vi tjejer redan fixat så vi gick och tog en kaffe vid biblioteket.
Efter kaffet gick vi omkring lite i centrum och kikade in i affärer (jag hittade ett jättefint drakhalsband som ja måste skaffa). Senare på kvällen drog jag över till den ena tjejen och så körde vi en liten spel+drickkväll, vi lirade archlord :D Så jäkla kul! Väldigt likt WoW förutom att det är gratis ;) och så har den fler buggar och annat som irritera mig, men i det stora hela var spelet grymt roligt!

Jag har längtat så länge efter att få träffa andra gamers. Nu satt cirka 135 pers i samma lokal som är spelintresserad (antar jag). Att kunna sitta uppe och LANa med andra geeks precis som jag :D - vilken dröm! 
Känner mig väldigt positiv, det här kan blir riktigt roliga år! Det gäller att plugga som fan i skolan och hoppas att personerna som är i min klass är sköna typer. Annars blir det jobbigt.
Jag fasar för våran första kurs; att kommunicera i tal och skrift. Jag kan höra Stefan säga något i stil med "det där har vi ju hunnit övat på under journalistiken" men det känns fortfarande inte bra. Usch. Skolan börjar på fredag och imorgon har Game ett upprop med oss spelutvecklare. sweet.

Idag ska jag jaga massa grejer som behövs till huset.

Sista dagen på Fårö

Idag har jag badat med pappa i havet. Det var iskallt i vattnet! Men det var kul att ha hunnit bada en sväng i Sudersand innan jag drar iväg till Visby.
Mamma och jag somnade i varsin soffa under eftermiddagen och nu känner jag mig lagom seg.
Börjar bli skitnervös inför tisdag och onsdag. Skolan börjar på onsdag.

Har drömt oroligt några dagar i rad och jag tror att det kan bero på den nya omställningen, dvs skolan och den nya miljön.
Jag minns en av drömmarna bara för att det kändes så konstigt när jag vaknade. Minns inte vad som hände i drömmen men jag minns slutet. Jag var ute med en kompis och hennes kompis Emma. Helt plötsligt blev allt riktigt kolsvart och Emma ville gå åt ett håll som jag på något vis visste va farligt. Jag försökte prata med henne men hon fanns inte kvar. Då vaknade jag upp, fast jag fattade inte att jag hade vaknat. Jag ropade ut "Emma" i ren panik (mitt rum var kolsvart så jag såg verkligen ingenting) och fortsatte att ropa ut hennes namn ett tag... Det tog säkert en minut innan jag insåg att jag hade vaknat och att det hela var en dröm. Det tog några ytterligare sekunder innan jag förstod att jag var i min säng på Fårö (allt var som sagt kolsvart i rummet, som ett mörkerrum)....  Jag hade svårt att somna om igen. Det kändes riktigt obehagligt att vara vaken och inte förstå att man var vaken utan trodde att man fortfarande var kvar i drömmen. Hoppas det var första och sista gången som jag behövde uppleva det där.

 Har varit mysigt att umgås med föräldrarna på Fårö, men jag har nog varit lite stirrig.
Nu ska vi käka grillade hambrugare, grönsaker och potatissallad. mums.

Hajdå


Början som ö-bo

Nu har jag lämnar Stockholm.
Dagarna innan var intensiva och det var mycket som hände och som jag skullle göra. Men jag hann med nästan allt och det känns bra.
Jag gillar inte"hejdån". Jag försöker undvika sådanna samtal och känslomässiga tillfällen om det går, vilket jag även gjorde den här gången. När vissa försökte leda in samtalet  på det ämnen så försöker jag prata bort det. Hoppas jag inte sårade någon.
Dagarna innan jag åkte träffade jag vänner.

Sista dagen packade och sorterade jag det sista. Jag städade, tvättade, dammsög, lämnade in cykeln i föräldrarnas cykelrum etc. Sedan gick jag och Nina och satte oss vid en japansk restaurang och åt en mysig och god middag. Vi avslutade det hela med att ta en drink på bishop arms. Hehe kanske inte är det första stället som man går till för att få en drink. Men så blev det, och drinkande blev riktigt läckra. Ska lägga upp bild på bloggen sen.

Min flygresa till gotland på torsdagseftermiddagen blev lite läskig. Det blåste rätt kraftigt den dagen fast starten funkade smidigt och bra, likaså när vi va uppe i luften. När vi skulle flyga ner för att landa blev det värre, då fick planet för sig att dansa en "shake shake" dans å planet studsade och ruskade till rätt mycket. Jag insåg något ironiskt. Jättemånga som satt i flygplanet försökte titta fram i vad som såg ut som ett depserat försökt att få se vad kaptenen höll på med. Såg lite roligt ut.
När jag landade fanns mina underbara föräldrar där och välkomnade mig. Vi hämtade ut mitt bagage och körde vidare till stugan som jag kommer att hyra under första året av min student tid.

Vi la in alla kartonger och grejer, betalade för hyran etc, sen drog vi till min skola, jag ville betala in kåravgiften några dagar innan så man slipper stå och trängas med alla andra den 25e.
Sen drog vi och åt på en sjukt mysig restaurang vid krusmyntagården. Underbart god mat!
Efteråt drog vi hem till Fårö.

Nu kommer jag att vara på Fårö till den 24:e  för att sedan åka ner till Visby och börja mitt studentlivet där. Läskigt.

Sådär, nu finns det en liten uppdatering på vad som har hänt. Inget mer gnäll om en ouppdaterad blogg ;)

Cheers!

Forsränningen was da shit!

Kom hem från forsränningen i förrgår. Fyfan vad roligt det var! Vill göra om det igen! Fler gånger! Gärna några längre forsar.. Vi paddlade i gummibåt i en 4 fors, den största/"farligaste"  forsen i Sverige, enligt våran instruktör.
Upplevelsen var fantastisk. Vi forssimmade, hoppade från hög klippa in i forsen och paddlade på som galningar ner för forsar. En viss person ramlade ur båten och ner i forsen ;) kodnamn på den personen är Märta  :D
Dagen efter besteg (nåväl, jag och Stefan) Åreskutans topp och det var helt enkelt toppen! Lite kallt bara. 

Nu har jag cyklat till föräldrarna för att hämta rengöringsmedel, ska fixa till lyan så att den blir glänsande fin och ren,... inte dammig och smutsig som den har blivit nu efter att ha rensat ut hela lyan... eller nästan hela lyan, har fortfarande lite kvar.

Igår var jag och åt Sushi med Justine, Emma och några av deras vänner vid Odenplan. Det var riktigt roligt. :D Senare på kvällen drog jag och Justine vidare och fikade på Café 60, blev en massa tjejsnack....riktigt mysigt..
Innan jag träffade Justine och gänget gick jag och bytte in några tvspel och skaffade ett nytt. Det blev ett spel som heter puzzle quest galatrix... fy fan vad kul det var/är! Blev väckt 4 på morgonen av ett sms och kunde itne somna om så jag låg och spelade spelet i några timmar.

Snart dags att cykla hem igen. Måste fortsätta med lyan.

adiios


Andrahandskontrakt skrivet och klart

Andrahandskontraktet till min lya i stan är nu skrivet och klart. Den 16:e får han ta över lägenheten. Vi kommer ruggit bra överrens vilket känns jättebra när man ska hyra ut i andra hand. Han kommer ta väl hand om lägenheten, kanske till o med bättre än vad jag har gjort :)

Imorgon åker jag, Nina, Stefan och Marcus iväg för att forsränna. Blev en 1-4 fors, läskigt....mkt läskigt! Kanske borde skriva testamente innan ja åker? :P Skääämta bara.. eller?


U2 på Ullevi

U2 är verkligen det bästa bandet man kan se live. Helt underbara!
Jag blev väldigt tagen den här gången men det var inte lika starkt som under konserten 2005. Men det betyder inte att den här konserten (1 augusti) inte var bra, för den var riktigt grym! Det var en riktigt bra playlist, publiken var helt tokiga och galna i U2, andrenalinet var högt och U2´s scén var cool, den såg ut som ett gigantiskt tentakelmonster from out of space!
Fast det bästa var självklart bandet :D Jag blev lite besviken i början när det lät som att Bono och Edge inte riktigt synkade ihop. Men det ändrades efter andra-tredje låten så det gjorde inget :D Edge är helt klart kung! Han är bäst! Han e grym! Han kan spela gitarr som ingen annan.
Min största fasa var när kameran riktades in mot Larry Mullen Jr och jag såg att han börja se gammal ut...omg! NOO. Buhu :( inte Han!


Här kommer några bilder som jag tog via min mobil, därav den dåliga kvalitén. ;)

Förbandet kommer in på scén. Dom var visst rätt så kända och många gillade bandet... själv tyckte jag att dom var halvtråkiga och enformiga. Spralliga och roliga men långtråkig musik.


Yäy U2 rockar loss.


Bästa bilden med kameran, läckert va?


Fast det här är min favoritbild, så jäkla ball!

RSS 2.0